Douchecabine

Eens in de zoveel tijd moet de badkamer eens gerenoveerd worden. Deze klus valt meestal niet mee, want omdat het maar zo weinig gebeurt, moet het natuurlijk wel in één keer goed zijn. Zodra de basis echter gelegd is, namelijk de betegeling, zou de klus misschien makkelijker worden. Maar ook dat kan tegenvallen. Want ja, voor wat voor douche gaat u? En wilt u een douchecabine of slechts één glaswand? Deze vragen zijn een stuk gemakkelijker te beantwoorden als u een idee heeft van de mogelijkheden. Kijk eens rustig rond in onze webshop om een daar een beeld van te krijgen! Hulp of advies nodig? Tegelhome helpt u graag.

Eindeloos veel mogelijkheden met een douchecabine

Wie tegenwoordig de badkamer aanpakt, werkt niet meer met een douchegordijn, maar kiest liever voor een douchecabine. Maar op wat voor dingen moeten we eigenlijk letten bij een douchecabine? Ten eerste moet u natuurlijk beslissen waar de douchecabine komt te staan, in een hoek, of heeft u een hele wand? Ten tweede moet er rekening gehouden worden met de ruimte: Moet de cabine in een bepaald hoekje passen, of is er genoeg ruimte voor een ruime douchecabine? Uiteraard moet u ook kijken wat u zelf mooi vindt en natuurlijk naar wat praktisch is: Rond of rechthoekig, met openslaande deuren of schuifdeuren, een hoge bak of liever een lage enzovoorts. De mogelijkheden zijn eindeloos, dus we hebben vast iets dat bij uw wensen aansluit!

Douchewand of cabine?

Sinds de laatste jaren zien we ook vaak douchewanden in plaats van hele douchecabines. Ook dat is een mooie mogelijkheid. Bovendien zijn die praktisch om schoon te houden. Het is echter aan u om te beslissen wat voor douchecabine u mooi en prettig vindt. Kijk eens rond in onze webshop om ideeën op te doen! Wilt u liever advies? Ook dat is mogelijk! Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag bij het inrichten van uw badkamer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *