Lijmen

Voor het leggen van tegels, wanden of vloeren heeft u uiteraard ook iets nodig om het mee vast te zetten. U kunt ze namelijk vastlijmen. Wanneer u dus bij Tegelhome uw nieuwe badkamer aan het uitzoeken bent, denk dan ook even aan de lijm! Tegelhome heeft een aantal lijmen in zijn assortiment.

Verschillende lijmsoorten

Om even een beetje een achtergrond te bouwen voor uw keuze is het handig om te weten dat er 6 soorten lijm zijn bij Tegelhome. Voor u even kort de lijmen onder elkaar: Mapei Adesilex P9 Poederlijm. Deze lijm is snelhechtend en uitermate geschikt voor keramische tegels en isolatiemateriaal. U kunt deze lijm binnen en buiten gebruiken en omdat de lijm niet van de muur afloopt, is deze ook geschikt voor muur en plafond.Mapei Keraflex Maxi S1 Poederlijm. Een lijm die gebruikt kan worden voor keramische tegels, natuursteen en isolatiemateriaal. De lijm kan binnen en buiten gebruikt worden en omdat de lijm redelijk dik aangebracht kan worden hoeft de ondergrond niet eerst vlak gemaakt te worden. De overige lijmen zijn geen poederlijmen. Dat zijn: Mapei Mapegum WPS, Mapei Mapesil AC – Siliconenkit, Mapei Primer G Voorstrijk, Mapei Ultramastic III Pastalijm.

Bestel online lijmen of kom naar de winkel!

Voor meer informatie of het aanschaffen van de lijmen kijkt u snel op www.tegelhome.nl of www.tegelhomewebshop.nl. Daar vindt u ook tegels, badmeubelen, toiletten enzovoorts om uw badkamer compleet te maken. Bij Tegelhome kunt u dus een complete badkamer samenstellen. Voor advies en mogelijkheden kunt u vrijblijvend een bezoekje brengen aan de showroom van Tegelhome in Rogat. Waar wacht u nog op? Zoek snel alle materialen die u nodig heeft bij elkaar en vergeet de diverse lijmen niet. Uw badkamer ziet er na uw klus weer prachtig uit! Mede dankzij de lijmen die men op het eerste oog niet ziet, maar toch een zeer belangrijke functie hebben in de badkamer of elders!

Lijmen

Lijmen online bestellen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *