Vloertegels

Net als de wandtegels zijn ook vloertegels erg bepalend voor uw badkamer. Het is zo ongeveer het belangrijkste onderdeel in de badkamer waar u goed over na moet denken. Welke kleuren zijn mooi, waarop bent u niet te snel uitgekeken? Over het algemeen wordt de badkamer namelijk maar een keer in vele jaren aangepakt. Had u nog geen idee met wat voor kleuren u de badkamer betegelen wilt? Kijk dan eens rustig rond op onze website. Hier vindt u een deel van ons uitgebreide assortiment terug en kunt u goede idee├źn opdoen. Heeft u liever advies? Ook dat kan, wij van Tegelhome staan voor u klaar!

Glanzende of matte vloertegels?

Bij het kiezen van vloertegels is het van belang dat u weet of u glanzende of matte tegels wilt. Voor de veiligheid en het onderhoudsgemak zorgen wij. De vloertegels zijn niet te glad en niet te stroef, wat ervoor zorgt dat u veilig met blote voeten over de vloer kunt lopen en dat u met stofzuigen en dweilen de vloer al school heeft. Verder is het van belang of u voor vloerverwarming kiest of niet. Niet alle vloertegels zijn namelijk geschikt voor vloerverwarming. Tot slot moet u natuurlijk kleuren (en mogelijk designs) kiezen. In welke kleur voelt u zich goed, en zult u niet te snel op de kleuren uitgekeken zijn?

Online vloertegels bestellen

Kortom: Het kiezen van vloertegels is niet de makkelijkste opgave. Gelukkig hebben wij een ruim assortiment, zodat u veel keuze heeft en bovendien helpen we u graag bij het inrichten van de badkamer. Uw (moeilijke) vraag is bij ons in goede handen. Uiteraard zorgen we ook voor de beste prijs, want laten we eerlijk zijn: Een nieuwe badkamer is niet echt goedkoop! Omdat wij een groot deel van onze tegels zelf importeren en daar geen tussenhandelaren voor nodig zijn, kunnen wij onze tegels voor minder geld aanbieden. Bovendien hebben we grote voorraden, en dus snellere levertijden. Daar heeft u als klant dus profijt van!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *