Vloerverwarming

Steeds meer mensen krijgen het, vooral in de badkamer. Is het niet heerlijk om van onder de douche op een verwarmde vloer te stappen? Of om op een koude wintermorgen de badkamer in te gaan en meteen warme voeten te krijgen? En hoe praktisch is het, gezien de ruimte in de badkamer, om geen verwarming meer aan de muur te hoeven hebben? Kortom: Vloerverwarming heeft veel voordelen. En als u de badkamer toch renoveert, waarom dan niet meteen voor een warme en praktische extra mogelijkheid kiezen? Er zijn verschillende mogelijkheden voor vloer verwarming. Bekijk ze op onze website of vraag gerust advies van Tegelhome!

Voordelen van vloerverwarming

Vloerverwarming heeft nog een voordeel: Het is een uitkomst voor mensen met astma, ademhalingsproblemen of een allergie voor huisstofmijt. Een verwarmde vloer is droog, waardoor huisstofmijt niet goed kan overleven. Bovendien zorgt vloerverwarming voor een stabielere warmteverdeling, waardoor er minder ‘koude zones’ ontstaan waar schimmels kunnen groeien. Bovendien houdt vloerverwarming de luchtvochtigheid lager. Zelfs voor uw gezondheid is vloerverwarming dus aan te raden! Bent u al om? Er zijn nog meer voordelen van vloerverwarming. U kunt er namelijk energie mee besparen. De ruimtetemperatuur is namelijk stabieler, waardoor 20 ˚C vloerverwarming net zo behaaglijk voelt als 22 ˚C centrale verwarming. Vloerverwarming is dus ook nog eens beter voor het milieu.

Online informatie over het verwarmen van uw vloer

Er zijn verschillende manieren om vloer verwarming aan te sluiten. Om daar meer over te weten te komen, kunt u onze website bekijken, maar u kunt ook contact met ons opnemen voor advies. Waar u rekening mee moet houden, is dat u vloerverwarming-geschikte tegels moet kiezen. Maar daar helpen wij van Tegelhome u natuurlijk ook graag mee. Kortom: Kies voor de vele voordelen van vloerverwarming en laat u door ons adviseren. Als u wilt, komen wij de nieuwe verwarming ook bij u aanleggen. Dan heeft u alles onder één dak. Wij staan voor u klaar!

vloerverwarming

Badkamer met vloerverwarming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *